Arbeta hos oss

  • Vill du göra direkt skillnad i en människas liv?
  • Har du kraften att se möjligheter där andra ser problem?

Vad kan vi ge dig?

Inom Adonia Omsorg arbetar vi alltid som ett team. Ändå är arbetet självständigt och du får själv planera upp din arbetsdag. Du får arbeta i ett växande företag där du får stor möjlighet att påverka. Inom företaget har vi en verksamhetshandledare som alltid finns tillgänglig och grupphandledning sker regelbundet. Flera av våra chefer och medarbetare har långt erfarenhet från arbete inom socialtjänsten och har viktiga erfarenheter med sig därifrån. Vi delar med oss av vår kunskap och arbetar för ett öppet och stödjande klimat där vi alltid kan bolla och diskutera med varandra. Vi ställer höga krav på kvaliteten i vårt arbete. Våra medarbetare är verktyget för att uppnå det vi vill, och därför prioriterar vi allas förutsättningar att göra ett gott arbete.

Har du det vi behöver?

Är du en person som känner/tänker eller vet att du innehar dessa förmågor så skriv ihop ett par rader om dig och skicka till oss så tar vi med det underlag när vi får behov av förstärkning vilket kommer med jämna mellanrum.

Vi söker personer med relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad, trivs med att arbeta självständigt och kan sätta gränser. Du har ett starkt personligt engagemang, är strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att se människor utvecklas. Det är en merit om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta socialt samt efterfrågade kunskaper.

Jag får utrymme att utveckla både mig själv och min kompetenser i mitt arbete som kontaktperson.
Mikael Tecle